Ένα μεγάλο «Χαμόγελο» και στα πρόσωπα των παιδιών προσφύγων από την Ουκρανία

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρουσίασε το έργο «Άμεση και ολιστική υποστήριξη προσφυγικών οικογενειών από την Ουκρανία» με διάρκεια από 01.06.2022 έως 31.05.2023. Ο Οργανισμός υλοποιεί δράσεις με στόχο την πανελλαδική προσφορά υπηρεσιών για παιδιά και οικογένειες προσφύγων από την Ουκρανία.

Στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης «ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ», πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του έργου «Άμεση και ολιστική υποστήριξη προσφυγικών οικογενειών από την Ουκρανία», κατά τη διάρκεια της οποίας προβλήθηκε η ολοκληρωμένη δέσμη δράσεων που έχει αναλάβει ο Οργανισμός.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έγινε αναλυτική προβολή του έργου και όλων των προσφερόμενων υπηρεσιών, από τον Πρόεδρο του ΔΣ του Οργανισμού Κώστα Γιαννόπουλο, ενώ το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, εκπρόσωποι των Πρεσβειών της Ουκρανίας και της Νορβηγίας, καθώς και εκπρόσωποι του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που λειτουργεί ως Διαχειριστική Αρχή του έργου στην Ελλάδα. Την εκδήλωση, επίσης, παρακολούθησαν ο Αναστάσιος Μπαμπάς, Προϊστάμενος Μονάδας Εποπτείας & Αξιολόγησης Κέντρων Φιλοξενίας, ο Όθων Καίσαρης ΕΥ ΧΜ ΕΟΧ – Εθνικό Σημείο Επαφής και ο Δημήτρης Στάθης από τους Ξενώνες Ασυνόδευτων Παιδιών, ΔΟΜ.

Πρόσφατη ενημέρωση

Μετάβαση στο περιεχόμενο